Diasporatv
Zog

Ish-pjesëtari i UÇK-së që siguron bukën në kontenjerë

Ish luftëtari i UÇK-së dhe ish pjesëtari i TMK-së, Hajredin Sejdiu, tash dhjetë vjet siguron kafshatën e gojës duke mbledhur ato që të tjer...

POSTUAR 13:34 / 23.11.2014

Ndodh edhe kjo në Kosovë, një klasë me një nxënës

Zhurmat e nxënësve në shkollën fillore “Tefik Çanga” në Ballaban të ...

POSTUAR 10:00 / 23.11.2014

Komunat ankohen për financimin parauniversitar

Formula e financimit të arsimit parauniversitar nuk është duke u zbatuar si...

POSTUAR 22:01 / 22.11.2014

Shkolla “Naim Frashëri” në Podujevë, larg standardeve

E ndërtuar në vitet e 50-ta, shkolla fillore “Naim Frashëri”, në Komunë...

POSTUAR 21:25 / 22.11.2014