Te presidentja, vetëm për zgjedhje

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka paralajmëruar vazhdimin e takimeve ...

POSTUAR 07:55 / 12.02.2016

Limaj insiston se zgjedhjet janë e vetmja zgjidhje

Kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj u ka bërë thirrje liderëve t...

POSTUAR 07:46 / 12.02.2016

Thaçi: Të bëhemi bashkë për reforma demokratike

Udhëheqësit e Partisë Demokratike të Kosovës gjatë ditës së sotme kanë ...

POSTUAR 20:49 / 11.02.2016

Licencohet Qendra e Rinisë në Malishevë

Qendra Rinore, si organizatë rinore jo qeveritare, nga sot do ta menaxhoj Qendrën Rinore Publike, në tri vitet e ardhshme, pasi e ka fituar ...

POSTUAR 19:25 / 11.02.2016

QMF në Zhegër shton efikasitetin, nis me ndërrimin e dytë

Në këtë Qendër, tani e tutje punon edhe stomatologu me asistenten, e cilët ...

POSTUAR 12:49 / 11.02.2016

Dy muaj afat për pronarët e QHP

Task Forca për Qendrën Historike të Prizrenit, ka mbajtur të mërkurën, n...

POSTUAR 08:54 / 11.02.2016

Begaj: Do të qeveris i vetëm

Kryetari i Komunës së Malishevës,Ragip Begaj si dhe kryetari i degës së LDK...

POSTUAR 01:03 / 11.02.2016