Koalicioni, vlefshmëria vihet në pyetje vetem nga anetaresia

Vlefshmëria e vendimit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, për t’u ...

POSTUAR 08:53 / 22.11.2014

Jashari kërkon nga rektori zbatimin e vendimit

Mjafton të ketë nota kaluese gjatë shkollimin obligativ fillor dhe atë të ...

POSTUAR 20:37 / 21.11.2014

Urdhërarrest për doktoreshën Gjina Zeqiri

Mosarrestimi i Gjina Zeqirit nga zyrtarët e Prokurorisë Themelore të Prishtin...

POSTUAR 20:29 / 21.11.2014

Diasporatv
Zog

Shkolla “Naim Frashëri” në Podujevë, larg standardeve

E ndërtuar në vitet e 50-ta, shkolla fillore “Naim Frashëri”, në Komunën e Podujevës, përveç ndërtimit të katit të dytë, që 30 vjet ...

POSTUAR 21:25 / 22.11.2014

Shqiptohen gjobat e para për ndotjen me mbeturinat interte

Gjatë inspektimit, u has në një kamionetë që për qëllim kishte hedhjen e ...

POSTUAR 17:53 / 22.11.2014

Një delegacion kosovar në Asamblenë e NATO-s

Një delegacion i Kuvendit të Kosovës po merr pjesë në punimet e Asamblesë ...

POSTUAR 21:09 / 22.11.2014

Kërkohet sanksionim më i rëndë për fëmijët problematik

Fëmijët problematikë që ndryshe kanë marrë pseudonimin“Kikirikët” pë...

POSTUAR 20:52 / 21.11.2014