Thaçi: Të punojmë edhe më tutje për forcimin e ligjit

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi mori pjesë sot në pritjen...

POSTUAR 19:54 / 04.05.2016

Delawie uron Kosovën, festojmë me ju

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikë në Kosovë, Greg Delawie  ka...

POSTUAR 19:56 / 04.05.2016

Çollaku: Udhëtimi pa viza në korrik ose në vjeshtë

Ministri Bekim Çollaku tha se korriku mund të jetë muaji kur edhe pë...

POSTUAR 19:39 / 04.05.2016

Investime prej 19.5 milionë euro në qytetin e Mitrovicës

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, takoi përfaqësuesit e 21 bizneseve vendore dhe ndërkombëtare që parashihet të investojnë n...

POSTUAR 16:38 / 04.05.2016

Gjilani, model për arsim cilësor në nivel Republike

Gjilani tashmë është model dhe pikë referente të një arsimi cilësor në ...

POSTUAR 15:13 / 04.05.2016

Mitrovica shpall ditët e biznesit

Me rastin e shënimit të ditëve të biznesit në komunën e Mitrovicës, ...

POSTUAR 10:59 / 04.05.2016

Rahoveci inkason 337 mijë euro

Komuna e Rahovecit për tre muaj ka inkasuar mbi 337 mijë euro nga 1 158 014 ...

POSTUAR 16:15 / 03.05.2016

Si të jeni më komunikativ

Vështirësia për të folur dhe për t`u dukur më komunikativ, sidomos kur njiheni me njerëz të rinj, ndodhë pasi që nuk dini si duhet të silleni me ta dhe t`i bë...

POSTUAR 21:01 / 04.05.2016