OSBE: Të garantohet liria e shprehjes dhe liria e mediave

Mediat e papenguara dhe profesionale janë qenësore për zhvillim demokratik t...

POSTUAR 09:03 / 03.05.2015

Policia: Situata e përgjithshme është e qetë

Policia e Kosovës me rastin e festës së 1 Majit, sot gjatë ditës ka ...

POSTUAR 19:06 / 01.05.2015

Lirohet Dardan Molliqaj

Para pak çastesh është liruar Sekretari Organizativ i Lëvizjes VETËVENDOSJE...

POSTUAR 18:10 / 01.05.2015

Vezë kundër tensionit

Pjesa e bardhë e vezës mund të ndihmojë në uljen e tensionit të lartë të gjakut. Efekti i saj vlerësohet të jetë po aq i lartë sa edhe konsumimi i barnave...

POSTUAR 15:00 / 03.05.2015