Enigma e dokumentit të Pavarësisë

Dokumenti origjinal i shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë mbetet ende...

POSTUAR 08:08 / 28.11.2014

Shkolla që i feston dy festa për 28 Nëntor

Shkolla e Mesme Teknike “28 Nëntori” në Prishtinë i ka dy festa në Ditë...

POSTUAR 07:49 / 28.11.2014

Vlerat e Luftës Çlirimtare u përvetësuan nga shumëkush

Sipas tij, Lufta Çlirimtare është diçka shumë e shtrenjtë dhe si e tillë ...

POSTUAR 14:56 / 27.11.2014

Diasporatv
Zog

50 mijë vizitorë në shtëpinë e Lidhjes së Prizrenit

Ky vit ka shënuar numër rekord të vizitorëve që nga paslufta, pasi numri i atyre që kanë qëndruar në mjedise të Kompleksit të Lidhjes ...

POSTUAR 08:38 / 28.11.2014

Në Gjykatën Themelore të Gjilanit ngritet një aktakuzë

Ai iku nga vendi e krimit. Ai u arrestua në Kosovë në janar të këtij viti ...

POSTUAR 15:58 / 27.11.2014

Malisheva nuk e do Gjakovën?

Anëtar të KK të Malishevës, kërkuan, që të pezullohet çdo bashkëpunim ...

POSTUAR 08:55 / 27.11.2014

Sot hapet Panairi 'Blej shqip"

Sot, hapet panairi i prodhimeve shqiptare në Prishtinë, nën organizimin e ...

POSTUAR 08:33 / 27.11.2014