Zgjedhjet e sikletshme për LDK-në

Sejdiu i ka deklaruar “Jetës në Kosovë” se është në fazën kur ...

POSTUAR 15:52 / 30.05.2015

Gjuriq: Nuk ka ikje nga drejtësia

Marko Gjuriq, shefi i Zyrës së Qeverisë së Serbisë për Kosovën, ka thën...

POSTUAR 15:50 / 30.05.2015

Kosova s’i përmbush zotimet për uljen e varfërisë

Ligjvënësit kosovarë, përmes një rezolute, në vitin 2008 kanë miratuar ...

POSTUAR 14:41 / 30.05.2015

Tre arsyet pse është e mirë të ngisni biçikletën

Nëse dëshironi të përmirësoni kondicionin, shëndetin dhe financat, ngasja në dy rrota është një nga vendimet më të mira që ju mund të bëni...

POSTUAR 20:11 / 08.05.2015

Modifikohet Audi RS6 Avant

Audi Exclusive kësaj radhe është përkujdesur për modifikimin e modelit Audi RS6 Avant, i cili është duke u ekspozuar në Audi Forum Neckarsulm...

POSTUAR 09:27 / 29.05.2015