Tre arsyet pse është e mirë të ngisni biçikletën

Nëse dëshironi të përmirësoni kondicionin, shëndetin dhe financat, ngasja në dy rrota është një nga vendimet më të mira që ju mund të bëni...

POSTUAR 20:11 / 08.05.2015

Golf GTE Sport hibrid

Trupi i Volkswagen Golf GTE është bërë nga fibra karboni, ndërsa Volkswagen nuk jep një numër të caktuar të makinave të reja të cilat do të dalin në treg...

POSTUAR 10:52 / 25.05.2015