Qëndrimi në natyrë e shton lumturinë

Rivënia e kontaktit me tokën rrit besimin tuaj te vetja, lufton ankthin dhe ju mëson të rigjeni bukurinë e gjërave të vogla që e bëjnë jetën të bukur...

POSTUAR 13:02 / 06.05.2016

Volkswagen Golf GTI Heartbeat me 400KF

Përveç modelit serik, Golf GTI Clubsport S me 310 KF, “Volkswagen” në tubimin e sivjetëm Wörthersee, ku mblidhen “tunner”-ët nga mbarë bota e prezantoi ...

POSTUAR 15:41 / 05.05.2016