Shqipëria, 6 vjet në NATO

31 marsi është njëra ndër datat më të rëndësishme në historinë e Shqip...

POSTUAR 08:21 / 31.03.2015

Vlladisavleviq, vlerësues i bisedimeve

Ish-shefi i Agjencisë informative të ushtrisë serbe, Dragan Vlladisavleviq ë...

POSTUAR 08:18 / 31.03.2015

kurrikula e re, sfidë për zbatim

Shkolla fillore dhe e mesme e ulët “Faik Konica” në kryeqytet, është e ...

POSTUAR 21:01 / 30.03.2015

Vazhdon rrënimi i objekteve të vjetra

Në qytetin e Prishtinës janë pikërisht trotuaret ato pjesë të hapësirës publike, të cilat, me pengesat që i përmbajnë, e vështirësojnë ...

POSTUAR 18:01 / 30.03.2015

American School of Kosova organizon Olimpiadën e Diturisë

American School of Kosova organizon për here të katërt Olimpiadën e Dituris...

POSTUAR 12:22 / 30.03.2015

BERZH përkrah projektet për përmirësimin e infrastrukturës

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Komuna e Prishtinës ...

POSTUAR 14:07 / 27.03.2015

Në mbrëmje reshje shiu, për vikend më ftohtë e me shi

Prishtina Weather ka njoftuar se zonat me presion të ulët vazhdojnë të ...

POSTUAR 13:56 / 27.03.2015