KEDS në Prishtinë do të vendosë qindra trafo

Në kuadër të investimeve anë e kënd vendit, KEDS nuk ka lënë anash as komunën e Prishtinës dhe rajonin e saj, edhe pse gjendja në këtë ...

POSTUAR 11:41 / 29.05.2016

Bashkësia Islame në Drenas dhuron gjak

Sot në qytetin e Drenasit u organizua aksioni vullnetar i dhurimit të gjakut, ...

POSTUAR 18:59 / 27.05.2016

Drenas: Nis së zbatuari projektet infrastrukturore

Në kuadër të këtij projekti nis rregullimi i kanalizmit në Fushticë të Ep...

POSTUAR 15:42 / 27.05.2016

Asamblestët e Prishtinës ankohen: Po paguhemi pa bërë asgjë

Asamblestët e Kuvendit Komunal të Prishtinës, po ankohen se po paguhen pa bë...

POSTUAR 15:19 / 27.05.2016

Telefonat celularë mund tu shkaktojnë kancer

Një studim i hollësishëm i kryer nga qeveria e Shteteve të Bashkuara sugjeron se ekziston një lidhje midis telefonave celularë dhe kancerit...

POSTUAR 17:00 / 27.05.2016

Makina për mbijetesë në luftë apo apokalips

Për prodhuesit e këtyre makinave, nuk i dihet kurrë se kur mund të ndodhë ndonjë apokalips, se kur mund të zbresin alienët apo të çohen zombit nga varret. Nëse...

POSTUAR 08:43 / 27.05.2016