Isa e dëshiron Limajn në qeveri

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa po tenton që me çdo kusht pjesë e koalicionit ...

POSTUAR 10:45 / 21.11.2014

Janjiq: Zvarritja e dialogut po i konvenon Serbisë

Vazhdimi i dialogut midis Kosovës dhe Serbisë, aty ku ka mbetur me ndërmjetë...

POSTUAR 10:26 / 21.11.2014

Kryeparlamentari dhe kryeministri, javën tjetër

Ldhja Demokratike e Kosovës (LDK) për herë të parë në historinë 15-vjeç...

POSTUAR 09:04 / 21.11.2014

Diasporatv
Zog

Studiuesit alarmojnë për lëngjet e frutave

Konsumimi i lëngjeve me sheqer nga fëmijët, mund të jetë i lidhur me një rritje të rrezikut të diabetit tipit 2, si dhe me sëmundjet e zemrës...

POSTUAR 10:57 / 21.11.2014

Angelina Jolie: “Aktore? Jo përgjithmonë

Në Australi ku ndodhej për promovimin e filmit të saj të fundit “Unbroken” (I pathyeshmi), ku ajo vetë është producente dhe regjisore...

POSTUAR 10:52 / 21.11.2014