Ndërtuesit nesër në protestë

Kompanitë që merren me ndërtime në komunën e Prishtinës, nesër do protestojnë para Komunës së Prishtinës...

POSTUAR 13:58 / 21.04.2015

Komuna e Gjakoves e para me ISO Standarde

Komuna e Gjakovës ka arritur që të jetë e para në Kosovë e cila pajiset me...

POSTUAR 13:12 / 21.04.2015

“Ulpiana”, nesër pa ujë

Shkak i kësaj ndërprerje uji, janë sërish punimet teknike -vendosja e kyç...

POSTUAR 10:34 / 21.04.2015

Rahoveci dhe ”Radoniqi” nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi

Komuna e Rahovecit do të mbështes Kompaninë KRU “Radoniqi”, në ...

POSTUAR 10:32 / 21.04.2015

Detoks pranveror për të rigjeneruar mëlçinë

Pranvera është stina ideale për detoks, për të pastruar trupin sidomos mëlçinë e cila herë pas here ka nevojë për çlodhje, rifreskim, energji...

POSTUAR 14:23 / 21.04.2015

Çifti Depp & Heard jetojnë të ndarë

Aktori Johnny Depp dhe bashkëshortja e tij e re, Amber Heard kanë pranuar se po jetojnë të ndarë, dy muaj pasi kanë kurorëzuar lidhjen e tyre...

POSTUAR 13:20 / 21.04.2015