Kastrati: FSK është gati të transferohet të FAK

Komandanti i FSK-së, Kadri Kastrati ka deklaruar se FSK është e gatshme të ...

POSTUAR 11:56 / 26.11.2014

Prishtina 'vishet' Kuq e Zi

Festa e 28 Nëntorit ka filluar të ndihet në kryeqytet. Sot në mëngjes, ...

POSTUAR 11:17 / 26.11.2014

Gjykata e Apelit “zbut” dënim

Gjykata e shkallës së parë me rastin e caktimit të lartësisë se dënimit t...

POSTUAR 10:47 / 26.11.2014

Diasporatv
Zog

Reagojnë gratë deputete ndaj këngës së Gold AG

Grupi i Grave Deputete në Kuvendin e Kosovës dënojnë gjuhën denigruese dhe nxitjen e urrejtjes ndaj deputetes, Alma Lama, në këngën e fundit të këngëtarit Gold...

POSTUAR 11:22 / 26.11.2014