Haziri i kënaqur me procesin e legalizimit

Nën udhëheqjen e kryetarit të Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri është mbajtur sot mbledhja e radhës e Bordit të drejtorëve, në të cilën ...

POSTUAR 11:41 / 30.01.2015

Prizrenit i ikin peshqit nga ndotja e lumenjve

80 përqind më pak mund të gjesh tani peshq në lumenjtë e Prizrenit...

POSTUAR 10:42 / 30.01.2015

​Vërshohet tuneli i parë në Mitrovicë

Tuneli i Parë' që ndodhet rreth 5 kilometra larg qytetit të Mitrovicës ësht...

POSTUAR 10:26 / 30.01.2015

Shqiptarja braktisë burrin dhe dy vajzat, shkon në ISIS

Një grua shqiptare me banim në Leçe të Italisë ka braktisur bashkëshortin ...

POSTUAR 20:35 / 29.01.2015

Një dokumentar nga Backstreet Boys

Një rikthim i fuqishëm është menduar për Backstreet Boys, të cilët nuk do të vijnë me një projekt të ri, por me një dokumentar...

POSTUAR 11:36 / 30.01.2015