16 vjet nga masakra e Pastaselit

Në vend të pranverës, sa herë vjen muaji mars, për shqiptarët e Kosovës më shumë sjell lot dhe dhembje...

POSTUAR 23:16 / 31.03.2015

Vazhdon rrënimi i objekteve të vjetra

Në qytetin e Prishtinës janë pikërisht trotuaret ato pjesë të hapësirës ...

POSTUAR 18:01 / 30.03.2015

American School of Kosova organizon Olimpiadën e Diturisë

American School of Kosova organizon për here të katërt Olimpiadën e Dituris...

POSTUAR 12:22 / 30.03.2015

BERZH përkrah projektet për përmirësimin e infrastrukturës

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Komuna e Prishtinës ...

POSTUAR 14:07 / 27.03.2015