Bajrami vizitoi maturantët në dy qendra testimi

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), Arsim Bajrami ka ...

POSTUAR 13:02 / 05.09.2015

Nuk zbatohen vendimet për rrënim të objekteve pa leje

Parku Kombëtar “Mali Sharri” përkatësisht Prevalla karakterizohet me ...

POSTUAR 12:08 / 05.09.2015

Kosova s'aplikon në OBSH

Zyra e Organizatës Botërore të Shëndetit funksion në vendin tonë që nga ...

POSTUAR 11:33 / 05.09.2015

Festivali kreativ i rahovecianëve, ja agjenda

Sot e nesër në Rahovec ka festë me shumë muzikë, verë dhe rrushë por nuk do të mungojnë as lojërat tradicionale, vjelja e rrushit, zierja e ...

POSTUAR 08:31 / 05.09.2015

Zyrtare: Uji në Mitrovicë është plotësisht i pijshëm

Kompania Rajonale e Ujësjellësit të Mitrovicës i njofton të gjithë ...

POSTUAR 10:55 / 04.09.2015

UPZ hap konkurs për 1224 studentë të rinj

Universiteti i Prizrenit “Ukshin Hoti”, në konkursin plotësues për vitin ...

POSTUAR 09:37 / 04.09.2015

Universiteti i Gjilanit ka shpallur konkursin plotësues

Universiteti i Gjilanit“Kadri Zeka”, në vitin e parë të studimeve, në ...

POSTUAR 07:27 / 04.09.2015