VV kërkon mbështetje logjistike

Vetëvendosja ka kërkuar mbështetje logjistike për protestën e paralajmëruar për të mërkurën e ardhshme...

POSTUAR 12:46 / 30.01.2015

Gjilani bashkëpunim me Shkupin e Vjetër

Ka nisur mbrëmë zyrtarisht projekti i bashkëpunimit ndërkufitar mes Komunës...

POSTUAR 11:53 / 30.01.2015

Haziri i kënaqur me procesin e legalizimit

Nën udhëheqjen e kryetarit të Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri është ...

POSTUAR 11:41 / 30.01.2015

Prizrenit i ikin peshqit nga ndotja e lumenjve

80 përqind më pak mund të gjesh tani peshq në lumenjtë e Prizrenit...

POSTUAR 10:42 / 30.01.2015

Amal Clooney përfaqëson Armeninë për genocidin turk

Avokatja dhe bashkëshortja e aktorit të famshëm hollivudian George Clooney, Amal Clooney do të përfaqësojë Armeninë në çështjen e genocidit turk ndaj popullsis...

POSTUAR 12:43 / 30.01.2015