Begaj: Do të qeveris i vetëm

Kryetari i Komunës së Malishevës,Ragip Begaj si dhe kryetari i degës së LDK-së në këtë Komunë,Sami Kafexholli, kanë folur në lidhje me ...

POSTUAR 01:03 / 11.02.2016

1.9 milionë euro nga Fondi Zhvillimor për komunat veriore

Gati 1.9 milionë euro të tjera janë dhënë për komunat veriore të Kosovës...

POSTUAR 22:17 / 10.02.2016

Gjilani nis pastrimin e ambienteve të hapura

Drejtoria e Shërbimeve Publike, në bashkëpunim me kompaninë “Eko-Higjiena...

POSTUAR 15:58 / 10.02.2016

Veliu priti kryeshefin ekzekutiv të Postës së Kosovës

Kryetari i Komunës së Podujevës, z.Agim Veliu, priti sot në një takim ...

POSTUAR 14:19 / 10.02.2016