8 orë gjumë ju përmirësojnë kujtesën

Një grup studiesish në Shtetet e Bashkuara kanë zbuluar se njerëzit të cilët flenë 8 orë gjumë kanë kujtesë më të mir...

POSTUAR 13:16 / 30.11.2015

BMW M4 me 540 kuaj fuqi

BMW është një ndër markat më të kërkuara të makinave. Së fundmi kompania ka sjellë dhe risinë më të fundit për modelin M4...

POSTUAR 08:02 / 30.11.2015