Shqetësim për deficitin e lartë tregtar në Kosovë

Kosova vazhdon të përballet me deficit të lartë tregtar. Gjatë periudhës janar-gusht të këtij viti, deficiti ka arritur në 1.4 miliardë euro, përderisa gjatë vitit të kaluar ka qenë 2.2 miliardë.

Leskaj polemizon në KE me Conten për Kosovën

Nënkryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Valentina Leskaj ka ngritur si shqet...

POSTUAR 11:46 / 04.10.2015

Serbia kërkon ndihmën e Rusisë

Partia Popullore e Serbisë (SNP) i ka bërë thirrje nëpërmes një deklarate ...

POSTUAR 11:37 / 04.10.2015

Qeveria s’di gjë për takimin e 13 tetorit

Qeveria e Kosovës, nuk është në dijeni nëse më 13 tetor pala kosovare do t...

POSTUAR 22:09 / 03.10.2015

Gjilani në Konventën e kryetarëve të Komunave në Bruksel

Pas projektit të fituar muaj më parë për implementimin e efiçiencës së energjisë, përkatësisht për hartimin e SEAP, Komuna e Gjilanit ësht...

POSTUAR 13:55 / 02.10.2015

Në Malishevë, pa asnjë rast me fatalitet nga EHK

Në vitin 2015, nuk është shënuar asnjë rast me infeksion nga EHKK...

POSTUAR 13:41 / 02.10.2015

100 të rinj nga Rahoveci aderojnë në AAK

AAK-së i janë bashkuar 100 të rinj nga Rahoveci. Në një ngjarje krejt të ...

POSTUAR 13:39 / 02.10.2015

Universiteti “Kadri Zeka” filloi vitin e ri akademik

Në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka”, në mënyrë solemne është bër...

POSTUAR 16:47 / 01.10.2015

Pse nuk humbim më në peshë si dikur?

Të humbësh në peshë është e vështirë, dhe vazhdon të bëhet më e vështirë. Sipas ekspertëve ky nuk është një justifikim por është shkenc...

POSTUAR 08:48 / 03.10.2015

MINI Cooper me version të ri të veçantë

Kompania MINI ka përgatitur një version të ri të veçantë, Cooper JERMYN, i cili është i dedikuar vetëm për tregun japonez dhe raportohet se në dispozicion do t...

POSTUAR 11:02 / 01.10.2015