Rasti “Çakallët” dekurajon dëshmitarët

Krimi, për të cilin ishin dënuar më parë pjesëtarët e njësisë ...

POSTUAR 19:02 / 01.04.2015

AKK publikon raportin për vitin 2014

Agjencia Kundër Korrupsionit publikoi raportin për vitin 2014, sipas të cilit...

POSTUAR 20:06 / 01.04.2015

Qeveria ka dështuar në realizimin e sigurimit shëndetësor

Situata nuk është e mirë as në sistemin shëndetësor në vend. Kështu së ...

POSTUAR 20:23 / 01.04.2015

Zhbllokohet njëra korsi e rrugës në Han të Elezit

(E plotësuar) Nga ora 19 e 20 njëra korsi është pastruar nga dheu i shembur dhe tani qarkullimi i automjeteve po zhvillohet në një korsi, ku p...

POSTUAR 18:48 / 01.04.2015

Ministri Zharku premton investime për Ferizajn

Kreu komunal i Ferizajt, Muharrem Sfarqa tha se me ministrin Zharku ka biseduar ...

POSTUAR 17:09 / 01.04.2015

VV: Shkelen kriteret e konkursit për punësim të përkohshëm

Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar ndaj parregullsive që po bëhen në Komunë e...

POSTUAR 10:54 / 01.04.2015

16 vjet nga masakra e Pastaselit

Në vend të pranverës, sa herë vjen muaji mars, për shqiptarët e Kosovës m...

POSTUAR 23:16 / 31.03.2015

20 vjet nga vrasja e këngëtares Selena

Familjarë, miq dhe fansa kanë përkujtuar 20 – vjetorin e ndarjes nga jeta të këngëtares amerikano – latine Selena Quintanilla – Perez, e njohur me emrin e ...

POSTUAR 16:16 / 01.04.2015