Autobusët urban protestojnë kundër ilegalëve

Kompanitë e autobusëve urbanë në Prishtinë janë duke protestuar para Komunës së Prishtinës për shkak të taksistave ilegal që po pengojnë ...

POSTUAR 10:41 / 10.02.2016

Rregullimi i Parkut “Dardania”në Gjilan krijoi 92 vende pune

Në kuadër të projektit “Kosova e Bukur”, program ky i Bashkimit Evropian...

POSTUAR 10:26 / 10.02.2016

MMPH financon rregullimin e lumenjve në Rahovec

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Agani, ka realizuar sot ...

POSTUAR 20:21 / 09.02.2016

Kusari-Lila vazhdon të vizitojë bizneset gjakovare

Kryetarja e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, është duke vazhduar ...

POSTUAR 16:30 / 09.02.2016

Si të luftoni gripin?

Gripi dhe virozat sjellin shqetësime tek pjesa më e madhe e njerëzve dhe ju krijojnë probleme gjatë jetës së përditshme...

POSTUAR 14:44 / 09.02.2016

Ja Ferrari, që u shit për 28 milionë euro

“Maksimumi i maksimumit”. Kështu e konsideruan ekspertët e historisë së “Ferrarit”, makinën klasike që u shit për 28 milionë euro në një ankand. U bë ...

POSTUAR 21:44 / 07.02.2016