Veshjet pranverore për ambient pune

Sekreti i një veshjeje të mirë që i përshtatet ambientit punues dhe rrethit ku veproni, qëndron në përzgjedhjen e mirë të pjesëve bazë për veshje...

POSTUAR 13:26 / 27.05.2016

Makina për mbijetesë në luftë apo apokalips

Për prodhuesit e këtyre makinave, nuk i dihet kurrë se kur mund të ndodhë ndonjë apokalips, se kur mund të zbresin alienët apo të çohen zombit nga varret. Nëse...

POSTUAR 08:43 / 27.05.2016