QMF në Zhegër shton efikasitetin, nis me ndërrimin e dytë

Në këtë Qendër, tani e tutje punon edhe stomatologu me asistenten, e cilët ofrojnë shërbime shëndetësore për popullatën e këtij lokaliteti...

POSTUAR 12:49 / 11.02.2016

Dy muaj afat për pronarët e QHP

Task Forca për Qendrën Historike të Prizrenit, ka mbajtur të mërkurën, n...

POSTUAR 08:54 / 11.02.2016

Begaj: Do të qeveris i vetëm

Kryetari i Komunës së Malishevës,Ragip Begaj si dhe kryetari i degës së LDK...

POSTUAR 01:03 / 11.02.2016

1.9 milionë euro nga Fondi Zhvillimor për komunat veriore

Gati 1.9 milionë euro të tjera janë dhënë për komunat veriore të Kosovës...

POSTUAR 22:17 / 10.02.2016