Shpëtojnë nga zjarri banorët e qendrës së banimit social

Në qendrën e banimit social në Malishevë, ku banojnë 24 familje, ka shpërthyer një zjarr në njërën prej banesave, me ç’rast janë ...

POSTUAR 08:56 / 21.04.2015

Ahmeti priti në takim ambasadorin O’Connell

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti priti sot në takim ...

POSTUAR 16:11 / 20.04.2015

​Gjakovë: BE pajisë sallën e edukatës fizike

Është nënshkruar marrëveshja mes të Komunës së Gjakovës dhe BE-së për ...

POSTUAR 14:43 / 20.04.2015

Ndërpriten punimet, dyshohet për bomba të pashpërthyera

Një banor i fshatit Tërdevc të Gllogocit ka raportuar se dyshon që në arën...

POSTUAR 12:41 / 20.04.2015

Hudhra ngadalëson plakjen

Hudhra ofron mbrojtje për trurin kundër plakjes dhe sëmundjeve. Madje edhe mund të parandalojë sëmundjet neurologjike që lidhen me moshën si Alzheimeri dhe ...

POSTUAR 10:10 / 21.04.2015