Diasporatv
Zog

Hotel në formë dielli

Në brigjet e lumit Yanqi, vetëm një orë larg nga Pekini është një hotel në formë të diellit dhe nuk është rastësi që emri i tij është "Sunrise Hotel ...

POSTUAR 16:07 / 20.11.2014

“Schumacher, i paralizuar; nuk flet, komunikon vetëm me sy”

“Legjenda e Formula 1, Michael Schumacher është i paralizuar, qëndron në karrige me rrota, nuk mund të flasë dhe ka probleme me memorien...

POSTUAR 13:41 / 20.11.2014