Nuk ka varrezë masive në Ranillug

Gërmimet e nisura në mëngjesin e sotëm në një vend të dyshuar për varrez...

POSTUAR 15:19 / 30.07.2015

Në Kosovë ndërrohet lehtë identiteti

Në Kosovë lehtësisht mund ta ndryshosh identitetin në dokumentet zyrtare...

POSTUAR 08:37 / 30.07.2015

​Mbahet takimi i parë i Këshillit Kombëtar për Investime

Në kryesimin e Ministrit për Integrime Evropiane, Bekim Çollaku dhe atij të ...

POSTUAR 07:47 / 30.07.2015