Thaçi ngushëllon familjen Nushi

Zëvendëskryeministri dhe shef i diplomacisë së Kosovës, Hashim Thaçi e ka ngushëlluar familjen Nushi, me rastin e vdekjes së akademik Pajazit ...

POSTUAR 00:57 / 03.09.2015

​MKRS me aktivitete në Lipjan nis “Ditët e Rinisë 2015”

“Ditët e Rinisë” këtë vit nisin me dinamikë më të shtuar përmes ...

POSTUAR 23:39 / 02.09.2015

Mimoza Kusari-Lila ngushëllon familjen Nushi

Kryetarja e Gjakovës Mimoza Kusari-Lila ngushëllon familjen Nushi, me rastin e...

POSTUAR 22:40 / 02.09.2015

Një klasë në “Ismail Qemajli” bojkoton mësimin

Derisa sot në të gjitha shkollat e Kosovës është mbajt mësimi i rregullt, ...

POSTUAR 19:34 / 02.09.2015

Helmi i grerzës vdes qelizat e kancerit

Shkencëtarët në Brazil besojnë se helmi i një grerëze braziliane vdes qelizat e kancerit dhe mund të jetë arma për kurimin e tij...

POSTUAR 10:12 / 03.09.2015

BMW M2 CSL lansohet vitin e ardhshëm

Edhe pse modeli standard M2 ende nuk është shpalosur zyrtarisht, që pritet të ndodhë muajin e ardhshëm, kompania BMW, sipas disa medieve, është duke përgatitur ...

POSTUAR 12:34 / 02.09.2015