Mbi 2500 fëmijë në situatë rruge

Institucionet shtetërore, në bashkëpunim me organizatat joqeveritare janë duke pakësuar dita ditës numrin e fëmijëve në situatë rruge dhe po...

POSTUAR 09:43 / 05.05.2015

Shekulli:Basha, i punësuar në Holandë, fiton 26 mijë euro

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, është punësuar në Holandë, ...

POSTUAR 08:56 / 05.05.2015

Rama vonohet në konferencë kërkon falje

Kryeministri Edi Rama ka mbërritur me afro 30 minuta vonesë në një aktivitet...

POSTUAR 18:10 / 04.05.2015

Gjakova merr masa për mbrojtje ndaj djegies së pyjeve

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim e Komunës së Gjakovës, ka organizuar nj...

POSTUAR 17:18 / 04.05.2015