U hap panairi artizanal në Malishevë

Krahas veshjeve popullore dhe punimeve tjera zbukuruese, në këtë panair janë të prezantuara edhe materiale tjera nga druri si “veku”, “...

POSTUAR 13:07 / 01.08.2015

Në gusht, sa shumë dasma…

​Edhe nëse nuk marton ndonjë të afërm, është thuajse e sigurt që në ...

POSTUAR 12:46 / 01.08.2015

Bashkatdhetarët takojnë Agim Bahtirin

Disa qytetarë të komunës së Mitrovicës të cilët jetojnë dhe punojnë n...

POSTUAR 18:42 / 31.07.2015

Shtimja ofron shkollë verore për talentet e rinj

Komuna e Shtimes ka organizuar për herë të parë në Kosovë, një shkollë ...

POSTUAR 09:43 / 31.07.2015