UNDP-ja, mirënjohje Gjilanit për luftim kundër korrupsionit

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim në Kosovë (UNDP), i ka ndarë mirënjohje Komunës së Gjilanit për partneritetin 3-vjeçar në ...

POSTUAR 11:17 / 05.05.2016

Begaj përgëzoi Kafexhollin për suksesin në olimpiadë

Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj, sot takoi Lirindë Kafexhollin, e cila ë...

POSTUAR 09:54 / 05.05.2016

Investime prej 19.5 milionë euro në qytetin e Mitrovicës

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, takoi përfaqësuesit e 21 ...

POSTUAR 16:38 / 04.05.2016

Gjilani, model për arsim cilësor në nivel Republike

Gjilani tashmë është model dhe pikë referente të një arsimi cilësor në ...

POSTUAR 15:13 / 04.05.2016

Zgjohuni kështu, për ditë më produktive

Shumica e rutinave të mëngjesit janë një funksion i thjeshtë i maksimizimit të minutave që qëndrojmë në shtrat...

POSTUAR 11:05 / 05.05.2016

Automjetet pa drejtues, akord historik

Gjiganti botëror i kërkimit, “Google”, i cili që prej vitit 2009 është duke testuar makinat pa drejtues, duket se ka ndërmarrë një hap edhe më të madh në ...

POSTUAR 09:18 / 05.05.2016