Lagjja e Muhaxhirëve pa Qendër të Mjekësisë Familjare

Edhe pse banorëve të lagjes së Muhaxherëve i është premtuar shumë moti një qendër e mjekësisë familjare, ata ende nuk e kanë një të till...

POSTUAR 10:02 / 27.03.2015

Arrestohet një mësimdhënës për ngacmim seksual

Në Mitrovicë është arrestuar një profesor i edukatës fizike, si i dyshuar ...

POSTUAR 20:32 / 26.03.2015

Dy lagje në Prishtinë pa ujë

Lagjet “Ulpiana” dhe “Aktash” në Prishtinë sot do të kenë ndë...

POSTUAR 08:25 / 26.03.2015

Drenasi pa rrymë, shkak ndërtimi i linjës Kosovë-Shqipëri

Punimet në ndërtimin e linjës interkonektive 400 kV Kosovë-Shqipëri po ...

POSTUAR 08:50 / 26.03.2015