Merkel të mërkurën në Tiranë

Kancelarja e Republikës Federale të Gjermanisë Angela Merkel do të zhvilloj...

POSTUAR 13:37 / 04.07.2015

Gjykata nuk ua njeh arrestin shtëpiak Sylës dhe Abazit

Kanë qëndruar katër vite në arrest shtëpiak, por tani gjykata nuk po ua ...

POSTUAR 15:16 / 04.07.2015

Filologjiku propozon staf sipas preferencave të profesorëve

Komisioni Recenzues i Fakultetit Filologjik të Universitetit të Prishtinës ka...

POSTUAR 20:48 / 03.07.2015