Asociacioni me kompetenca të plotfuqishme?

Ndonëse nuk është bërë publike, grupet punuese nga Beogradi dhe Prishtina ...

POSTUAR 09:05 / 04.08.2015

Vazhdon gjykimi ndaj Oliver Ivanoviqit

Gjykimi ndaj liderit të SDP-së, Oliver Ivanoviqit dhe katër serbëve të tjer...

POSTUAR 08:17 / 04.08.2015

BE-ja dhe SHBA-ja përshëndetën miratimin e Speciales

Misionet e BE-së, Përfaqësuesi Special i BE-së/ Zyra e BE-së në Kosovë ...

POSTUAR 00:18 / 04.08.2015

Prishtina nis blerjen e 51 autobusëve

Komuna e Prishtinës ka hapur sot tenderin për blerjen e 51 autobusëve të ri...

POSTUAR 14:38 / 03.08.2015

Zjarrfikësit mbështeten me donacione në automjete

Shoqata vullnetare “Diaspora Hilft”, ka dhuruar një veture dhe pajisje ...

POSTUAR 14:33 / 03.08.2015

E bllokojnë Stacionin e Autobusëve

Kompani të autobusëve që operojnë në linjën Prishtinë-Mitrovicë e ...

POSTUAR 12:13 / 03.08.2015

LDK e quan të kundërligjshme sjelljen e Ahmetit

Sipas këtij grupi, një sjellje e tillë e kryetarit të kryeqytetit ndaj ...

POSTUAR 09:53 / 03.08.2015