Haziri:Gjilani i ka bërë përgatitjet për vitin e ri shkollor

Nën udhëheqjen e kryetarit Lutfi Haziri, është mbajtur sot Bordi i drejtorëve i Komunës së Gjilanit, në të cilin janë diskutuar çështje ...

POSTUAR 11:19 / 28.08.2015

Largohen mbeturinat inerte në Prishtinë

Kompania Rajonale e Mbeturinave “Pastrimi”, ka njoftuar se sot dhe nesër do...

POSTUAR 07:41 / 28.08.2015

​OSHP gjen shkelje në një tender të komunës së Skenderajt

Organi Shqyrtues i Prokurimit(OSHP) sot ka anuluar tenderin e komunës së ...

POSTUAR 00:19 / 28.08.2015

Jep dorëheqje drejtori i Qendrës së Paraburgimit në Prizren

Në vazhdën e zhvillimeve në Shërbimin Korrektues të Kosovës, Drejtori i ...

POSTUAR 18:35 / 27.08.2015