Ambasadori Braathu: Nuk pres heqjen e vizave në 2015

Zërat ndërkombëtarë që po iu bëjnë me dije qytetarëve të Kosovës që n...

POSTUAR 20:21 / 22.12.2014

Infinit nga Katari trajnon kosovarët në teknologji

Qendra e trajnimeve "Infinit" nga Katari, është e para e autorizuar nga ...

POSTUAR 20:54 / 22.12.2014

Policia me plan operativ për festat e fundvitit

Policia e Kosovës, përmes një deklarate për media, po apelon tek të gjith...

POSTUAR 16:37 / 22.12.2014

Fëmijët mos i mbuloni dhe vishini shumë

Ti mbulosh shumë, ose ti veshësh trashë fëmijët edhe në ambiente të mbingrohura si në shkollë apo në shtëpi, është një nga gabimet më të shpeshta që bë...

POSTUAR 16:29 / 22.12.2014