Vazhdon rrënimi i objekteve të vjetra

Në qytetin e Prishtinës janë pikërisht trotuaret ato pjesë të hapësirës publike, të cilat, me pengesat që i përmbajnë, e vështirësojnë ...

POSTUAR 18:01 / 30.03.2015

American School of Kosova organizon Olimpiadën e Diturisë

American School of Kosova organizon për here të katërt Olimpiadën e Dituris...

POSTUAR 12:22 / 30.03.2015

BERZH përkrah projektet për përmirësimin e infrastrukturës

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Komuna e Prishtinës ...

POSTUAR 14:07 / 27.03.2015

Në mbrëmje reshje shiu, për vikend më ftohtë e me shi

Prishtina Weather ka njoftuar se zonat me presion të ulët vazhdojnë të ...

POSTUAR 13:56 / 27.03.2015

Efektet çudibërëse të manit

Manat janë të pasura me antioksidues e vitamina, duke u vlerësuar në tërë botën si një super ushqim dhe një nga medikamentet më të mira natyrore...

POSTUAR 15:24 / 30.03.2015

Zbulohen pagat e aktorëve të listës A në Hollywood

Aktorë të tjerë që kanë hyrë në grupin e 20 milionshit janë edhe Robert Downey Jr., Sandra Bullock, Angelina Jolie, Denzel Washington e Matt Damon...

POSTUAR 15:47 / 30.03.2015