Serbët kthehen në Kuvend

Lista serbe është kthyer në Kuvendin e Kosovës, pikërisht në ditën kur ...

POSTUAR 12:07 / 27.04.2015

Zbulohet Memoriali për të Pagjeturit

Në oborr të Kuvendit të Kosovës është ngritur Memoriali për nder të të ...

POSTUAR 11:42 / 27.04.2015

Kajtazi: Serbia po përdor të pagjeturit

Kuvendi i Kosovës është duke mbajtur seancë të veçantë për 27 prillin, ...

POSTUAR 10:33 / 27.04.2015

Ndriçohen edhe disa rrugë në Prishtinë

Në disa pjesë të kryeqytetit janë duke u vendosur trupat ndriçues, ndërsa së shpejti do të fillojnë punët edhe në lagjet e tjera të ...

POSTUAR 22:29 / 26.04.2015

​Limaj në Podujevë, flet për ikjet

Kryetari i NISMA-s për Kosovën, Fatmir Limaj, dhe anëtarë tjerë të kryesis...

POSTUAR 18:08 / 26.04.2015

Ferizaj nis aksionin njëmujor për pastrimin e ambientit

Me moton "Të jetojmë pastër" të dielën në Ferizaj ka filluar aksioni një...

POSTUAR 14:01 / 26.04.2015

NISMA për Kosovën në Fushë Kosovë shënon njëvjetorin e theme

Kryetari i NISMA-s për Kosovën, Fatmir Limaj së bashku me anëtarë tjerë t...

POSTUAR 18:16 / 25.04.2015

Faktorët shkatërrues të shikimit

Sytë janë një organ që kërkon një kujdes të veçantë nga ne sidomos për faktin se duke qenë se ne rrimë për një kohë të gjatë para pajisjeve teknologjike...

POSTUAR 10:38 / 27.04.2015

Vipat që nuk e njohin plakjen

Mosha shpesh është një problem që shkakton dhe ndërprerjen e karrierës së të famshmëve, por ka dhe nga ato që duket se mosha nuk është asgjë tjetër vetëm ...

POSTUAR 10:12 / 27.04.2015