Ministri Murati u takua me shoqatat shqiptare nё Stamboll

Në ambientet e Qendrës Kulturore të Kosovës në Stamboll, ministri i Diasporës, Valon Murati, u takua për një bashkëbisedim me udhëheqësit e...

POSTUAR 20:01 / 27.02.2015

Pastrimi i deponive ilegale që nga java ardhshme

Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Drejtoria e Inspekcionit, duke filluar nga ...

POSTUAR 15:27 / 27.02.2015

Në Ferizaj nisin projektet investive në fushën e bujqësisë

Një numër i madh i fermerëve të komunës së Ferizajt kanë aplikuar për t...

POSTUAR 14:27 / 27.02.2015

Nagavci inspekton përdorimin e dollapëve në shkolla

Nagavci u shpreh se është e rëndësishme që këta dollapë të shfrytëzohen...

POSTUAR 13:49 / 27.02.2015

Petrovci mbush 61 vjet

Aktori dhe regjisori i njohur shqiptar Enver Petrovci sot bënë 61 vjet dhe mbetet një nga personalitetet kryesore të aktrimit mbarëkombëtar...

POSTUAR 13:10 / 28.02.2015