Dy lagje në Prishtinë pa ujë

Lagjet “Ulpiana” dhe “Aktash” në Prishtinë sot do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm, kjo për shkak të disa ...

POSTUAR 08:25 / 26.03.2015

Drenasi pa rrymë, shkak ndërtimi i linjës Kosovë-Shqipëri

Punimet në ndërtimin e linjës interkonektive 400 kV Kosovë-Shqipëri po ...

POSTUAR 08:50 / 26.03.2015

Prizren, tani faturat paguhen tek Postat e Kosovës

Posta e Kosovës Sh.A. dhe Komuna e Prizrenit kanë nënshkruar marrëveshje pë...

POSTUAR 10:41 / 25.03.2015

Përkujtohet dëshmori Bedri Ahmeti-Komandant "Bedi"

Në 16-vjetorin e rënies së Bedri Ahmetit - Komadant 'Bedi' dhe bashkëluftë...

POSTUAR 21:14 / 24.03.2015

“Sekretet” për të mënjanuar rrathët e zinj rreth syve

Rrathët e zinj të syve janë pak të sikletshëm në përballjen me njerëzit. Ndoshta është mirë të shikoni se çfarë bëni gabim dhe t’i rregulloni në mënyr...

POSTUAR 16:52 / 26.03.2015

Mishel Obama në Tv e qethur zero. Modë, apo alarm ?

Në një “show” të famshëm televiziv, “Jeopardy”, gruaja e Presidentit të SHBA-ve, është shfaqur me flokët e qethura zero dhe në ngjyrë gri...

POSTUAR 14:29 / 26.03.2015