Asfaltohen rrugë në fshatin Revuç

Në kuadër të investimeve për kompletimin e infrastrukturës rrugore në territorin e komunës së Podujevës, janë asfaltuar rrugët në lagjet...

POSTUAR 09:38 / 18.12.2014

PDK: Lutfi Haziri po luan me 35 anëtarët e KK të Gjilanit

Grupi i Këshilltarëve Komunal të PDK-së në Gjilan e vlerëson se qeverisja ...

POSTUAR 22:55 / 17.12.2014

Ahmeti në mesin e halleve të banorëve të Bardhoshit

Kanalizimi, rrugët, ndriçimi dhe mbeturinat, janë problemet kryesore që po ...

POSTUAR 21:23 / 17.12.2014

Banorët e Lismirit pa transport publik

Për banorët e fshatit Lismir të Fushë Kosovës, qyteti nuk është larg. Por...

POSTUAR 20:15 / 17.12.2014

Monika Beluçi kur ishte 18 vjeç

Portali “Daily Mail” ka publikuar për herë të parë fotot e “perëndeshës” italiane, Monika Beluçi kur ajo ishte vetëm 18 vje...

POSTUAR 09:57 / 18.12.2014