Disa mësuesë, probleme me matematikën

Rreth 5 mijë mësimdhënës edhe një herë janë bërë student...

POSTUAR 20:41 / 30.05.2015

Avokati i Popullit: Të arrestuarit e Kumanovës janë mirë

Avokati i Popullit në Maqedoni Ixhet Memeti ka thënë se të paraburgosurit n...

POSTUAR 20:23 / 30.05.2015

Mustafa injoron Fatmir Sejdiun

Ish kryetari i LDK-së Fatmir Sejdiu ka thënë për Klan Kosovën se nuk ka ...

POSTUAR 20:22 / 30.05.2015

Tre arsyet pse është e mirë të ngisni biçikletën

Nëse dëshironi të përmirësoni kondicionin, shëndetin dhe financat, ngasja në dy rrota është një nga vendimet më të mira që ju mund të bëni...

POSTUAR 20:11 / 08.05.2015

Modifikohet Audi RS6 Avant

Audi Exclusive kësaj radhe është përkujdesur për modifikimin e modelit Audi RS6 Avant, i cili është duke u ekspozuar në Audi Forum Neckarsulm...

POSTUAR 09:27 / 29.05.2015