RTK
DiasporaTV
AL | EN | SR | BS | TR | RO
RTKLIVE.COM RTK TV 1 RTK TV 2 RADIO KOSOVA RADIO KOSOVA 2
PROGRAMI  
 
 
 
 POSTUAR /  
Share    

KOMENTO

Emri dhe mbiemri: E-Mail adresa:
 


  /  
 
 22:15 / 26.06.2014 
 
  /  
 
  /  
 
 20:20 / 08.06.2014 
 
 11:31 / 06.06.2014 
 
  /  
 
  /  
 
TITUJ TË TJERË
 
SKEMA PROGRAMORE
Data: 01.04.2015
06:00     EDICIONI I MËNGJESIT
09:30     METROPOL
12:00     EDICIONI I MESDITËS
16:00     EDICIONI I QËNDROR
00:00     EDICIONI I MESNATËS
SKEMA PROGRAMORE
 
DiasporaTV
MARKETING
 
STREAM LIVE / RADIO - TV
Radio Kosova Live Radio Bluesky Live RTK LIVE
  Diasporatv
MARKETING
Miremengjesi Kosove
MIRËMËNGJESI KOSOVË
 
Klikoni për ta dëgjuar
Miremengjesi Kosove
MIRËMBRËMA KOSOVË
 
Klikoni për ta dëgjuar
 
SPORT
Klikoni për ta dëgjuar
 
 
   
 
FACEBOOK - TWITTER
RTK n Facebook RTK n Twitter  
Zog    
 
Rtk