RTK
DiasporaTV
AL | EN | SR | BS | TR | RO
RTKLIVE.COM RTK TV 1 RTK TV 2 RADIO KOSOVA RADIO KOSOVA 2
PROGRAMI RTK Live
 
 
KAFENEJA JONË
Emetimi: Të henen në orën 20:10

Serial vendor
Kafeneja jone” eshte seriali i dyte i Rtk-se ne bashkepunim me CMB-Production. Ky serial realizohet ne ambientet e Rtk-se, dhe poashtu, rradhitet ne mesin e produkteve me te suksesshme televizive vendore.
“Kafeneja jone” ka natyre komike me aktorë të njohur, si: Adem Mikullovci, Donat Qosja, Ali Ahmeti, Teuta Krasniqi, Fatmir Spahiu, Leonora Mehmeti, Astrit Kabashi, Irena Cahani etj.

 
PROGRAMI I MËNGJESIT
  - Fjala e Redaktorit
 
 
 
 
PROGRAMI INFORMATIV
  - Fjala e Redaktorit
  - Bujku
  - Drejtperdrejt
  - Debat
 
 
  - Pro et Contra
  - Target
  - Zëri Ynë
P.A.M.S
  - Fjala e Redaktorit
  - Amazing b'e Njeri
  - Aveny
  - Dhoma pa kthim
  - Familja Moderne
  - Film Artistik
  - Gurra
  - Kafeneja Jonë
  - Katalog
 
 
  - Multimedia
  - Muzika Klasike
  - Pa Skenar
  - Ritme Popullore
  - RTK Blue
  - Telekino
  - TOP RTK
  - AS
  - Liga e Kampionëve
  - Magazina e Ligës së     kampionëve
 
P.K.A.D.F
  - 123 Fillo
  - Ajo
  - Ars
  - Dokumentari
  - Drama Televizive
  - Edukimi Qytetarë
  - Fëmijët Këndojnë
  - Fjolla
  - Këshilla Juridike
 
 
  - Letërsia
  - Libri i Hapur
  - Pro Arte
  - Shkolla Ime
  - Teatri në Ekran
  - Takime me      Shkrimtarin
  - Une e di
 
Rtk