RTK
DiasporaTV
AL | EN | SR | BS | TR | RO
RTKLIVE.COM RTK TV 1 RTK TV 2 RADIO KOSOVA RADIO KOSOVA 2
PROGRAMI RTK Live
 
 
MIRËMËNGJESI KOSOVË

"Mirëmëngjesi Kosovë" është program i përditshëm, i drejtpërdrejtë në RTK (Radio Televizionin e Kosovës). Nga e hëna deri të premten emisioni zgjat nga ora 07.00 deri në 09.30. Të shtunën dhe të dielën, kohëzgjatja është 08.00-09.30. "Mirëmëngjesi Kosovë", ka filluar të transmetohet me 29 prill 2002 dhe ka krijuar një audiencë të madhe në Kosovë dhe jashtë saj.

Çdo ditë jepen informacione të ndryshme, trajtohen tema të larmishme, ka biseda në studio me mysafirë të të gjitha profileve, lidhje direkte, kronika dhe reportazhe ekskluzive, showbizz, parashikimi i motit, ciceroni kulturor, ngjarjet e ditës, rubrika për librin, teknologjinë, shëndetësinë, femrat sportin, kuzhinën, modën, ndërsa gjithnjë ju shoqëron muzikë e zgjedhur.

Emisioni i mëngjesit në RTK përgatitet nga një ekip profesionistësh, redaktorë, gazetarë dhe prezantues: Blerim Haxhiaj, Resime Grainca, Isa Kurtishaj, Selvete Krasniqi, Shqipe Ajeti, Arta Avdiu, Brikena Beqiri, Delfina Krasniqi, Alketa Gashi Fazliu, Fëllënza Çitaku Bajçinovci, Majlinda Aliu, Visar Duli, Agron Krasniqi, Muharrem Shabani, Besart Daka dhe Redaktor i programeve të përbashkëta Liridon Cahani

PrezantuesitE-mail: [email protected]
 

 
PROGRAMI I MËNGJESIT
  - Fjala e Redaktorit
 
 
 
 
PROGRAMI INFORMATIV
  - Fjala e Redaktorit
  - Bujku
  - Drejtperdrejt
  - Debat
 
 
  - Pro et Contra
  - Target
  - Zëri Ynë
P.A.M.S
  - Fjala e Redaktorit
  - Amazing b'e Njeri
  - Aveny
  - Dhoma pa kthim
  - Familja Moderne
  - Film Artistik
  - Gurra
  - Kafeneja Jonë
  - Katalog
 
 
  - Multimedia
  - Muzika Klasike
  - Pa Skenar
  - Ritme Popullore
  - RTK Blue
  - Telekino
  - TOP RTK
  - AS
  - Liga e Kampionëve
  - Magazina e Ligës së     kampionëve
 
P.K.A.D.F
  - 123 Fillo
  - Ajo
  - Ars
  - Dokumentari
  - Drama Televizive
  - Edukimi Qytetarë
  - Fëmijët Këndojnë
  - Fjolla
  - Këshilla Juridike
 
 
  - Letërsia
  - Libri i Hapur
  - Pro Arte
  - Shkolla Ime
  - Teatri në Ekran
  - Takime me      Shkrimtarin
  - Une e di
 
Rtk