RTK
DiasporaTV
AL | EN | SR | BS | TR | RO
RTKLIVE.COM RTK TV 1 RTK TV 2 RADIO KOSOVA RADIO KOSOVA 2
PROGRAMI RTK Live
 
 
KONTAKTONI

Adresa:
Rr. "Xhemail Prishtina" nr. 12
Prishtinë
Kosovë

Tel: 
+381 /0/ 38 230 102
+381 /0/ 38 230 103

Fax. 
+381 /0/ 38 235 336

E-mail:
[email protected] 

MARKETING

Tel:
+381 038 249 078 

E-mail:
[email protected]

Radio Kosova dhe Radio Kosova 2

Tel:
+381 038 242 273

E-mail:
[email protected]

 
PËR RTK-në
  -  Mundësi Punësimi
  -  Transmetuesi Publik
  -  Bordi i Drejtorëve të RTK-ës
  -  Menaxhmenti i Lartë
  -  Rregullativa e RTK-ës
  -  Histori e Shkurtër
  -  Frekuencat
  -  Marketing
  -  Web Faqja
  -  Nësia e Webit
  -  Standardet Profesionale
  -  Raportet vjetore te audituara
  -  Kërkesa për shfrytëzim të materialeve arkivore
  -  Kontaktoni
 
Rtk