20:30

25.06.2019

20:30

25.06.2019

KoSSev

Kosovska policija je danas, postupajući po nalogu Osnovnog suda u Mitrovici, uhapsila Bošnjaka R. M. (1987) osumnjičenog za „neovlašćenu kupovinu, posedovanje, stavljanje u promet i prodaju opojnih i psihoaktivnih supstanci“. Takođe, u Severnoj Mitrovici danas je zaplenjeno i vatreno oružje.

"Osumnjičeni R. M. uhapšen je u Bošnjačkoj mahali. On je poslat u Pritvornu jedinicu u Severnoj Mitrovici na izdržavanje kazne", rekao je za KoSSev, portparol Kosovske policije za Region Sever, poručnik Branislav Radović.

Pored toga, u Severnoj Mitrovici je danas oduzeto i vatreno oružje u vlasništvu Srbina M. M. (1984) u Kolašinskoj ulici.

Na osnovu dobijenih informacija, a operativnim radom Kosovske policije PS Mitrovica Sever, pronađen je i oduzet pištolj Zoraki 9 mm bez municije. Pištolj je zaplenjen u Kolašinskoj ulici u Severnoj Mitrovici, a bio je u posedu osumnjičenog Srbina, objasnio je takođe Radović.

Osumnjičeni M. M. ispitan je, dok je tužilac slučaj kvalifikovao kao “neovlašćeno vlasništvo, kontrola ili posedovanje oružje”.

Slučaj je otvoren i dalje se istražuje.