19:34

16.09.2019

19:34

16.09.2019

Saopštenje, RTK2

"Izjavom da pozdravljaju i podržavaju oduzimanje pravo glasa Srbima na Kosovu i Metohiji koji poseduju srpska dokumenta, Rada Trajković, Nenad Rašić, Slobodan Petrović i porodični kriminalni klan Jablanović su još jednom podsetili sve Srbe ko su ovi poslušnici Prištine i sluge nekih ambasada" navodi Srpska lista u saopštenju za javnost.

Dalje se ističe da "u 21. veku, u nameri da se oduzme osnovno političko pravo Srbima, da sebi biraju predstavnike koji će se boriti za njihove interese, izborna komisija Prištine, je na zahtev Slobodana Petrovića, poznatog ćutologa koji nikada nije osudio nijedan napad na Srbe, pokazala da Priština želi da u Skupštini sebe klimoglavci koji su zaboravili ko su, šta su, i koju slavu slave, ako je slave".

"Pozdravljanje prebijanja Srba od strane albanskih specijalaca od strana porodične kriminalne stranke Jablanovića nedavno, sada je dobilo novu dimenziju jer se ponovo pozdravlja institucionalno nasilje nad sopstvenim narodom.

Podsećamo da je ovakvo ponašanje u stvari ulaznica koju Rada sa Savskog venca, kriminalna manufaktura Jablanović i Sljoba Petrović, žele da plate Aljbinu Kurtiju kako bi ušli u buduću Vladu u Prištini, a nakon što je sam Kurti, promoter tzv. Velike Albanije, izjavio da za ove borce protiv srpskog jedinstva, srpskog naroda, srpske države i Srpske liste, uvek ima mesta u njegovoj Vladi.

Sa druge strane ovo je primer kakve izborne uslove priželjkuje Đilasov Savez za Srbiju, pošto članovi njegovog Saveza pozdravljaju antisrpsku, protivzakonitu odluku kojom se Srbima oduzima pravo glasa. E pa gospodo, kao što će Srpska lista sa svojim narodom poraziti vaše miljenike Radu, Sljobu i Jablana, tako će srpski narod i Srpska napredna stranka poraziti i vas na sledećim izborima, jer je ljubav prema Srbiji jača od mržnje za koju vas mentori plaćaju", zaključuje se u saopštenju Srpske liste.