16:57

29.12.2017

16:57

29.12.2017

Aleksandra Nićić, RTK2

Učenici nižih razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Lepini su se prigodnim programom oprostili od stare godine. Zdušno su se pripremali da svojim nastupom obraduju i učitelje i roditelje.

Osnovnu školu "Vuk Karadžić" u Lepini pohađa 14 učenika od prvog do četvrtog razreda. Oni su pred sam kraj godine organizovali priredbu za svoje učitelje i roditelje.

"Ovom prilikom želimo da vam srca ispunimo toplinom i izmamimo osmeh na lice. Želimo da budete ponosni na nas, vaše male vragolane. Na ovaj način želimo da vam kažemo jedno veliko hvala za svu ljubav, brigu i nežnost koja nas nesebično obasjava", poručila je učenica Anastasija Slavić.

Kreativni mališani su, uz pomoć svojih učitelja, osmislili novogodišnju dekoraciju koja krasi njihove učionice. Sa nestrpljenjem iščekuju praznike, a imaju i novogodišnje želje.

"Želeo bih da dobijem jedan telefon".

"Želim svima srećne praznike".

"Želim da dobijem paketić".

"Želela bih da dobijem sestru".

Učitelji su zadovoljni radom svojih učenika. Nakon ove priredbe slede i pripreme za obeležavanje Svetog Save, u koje će biti uključeni i učenici viših razreda.

"Prezadovoljna sam učenicima, dobri su, poslušni, disciplinovani", rekla je učiteljica Maja Aksić.

"Pripremamo se za sledeću priredbu, za Svetog Savu. Deci želim puno zdravlja, sreće, da još bolje uče", kaže učiteljica Gordana Stamenković.

Osnovci će se u školske klupe vratiti nakon Božića.